Waar we voor gaan en staan

  Missie & Visie

  Waar we voor gaan en staan

  Samen zorgen we voor een fijne schoolomgeving

  We vinden het belangrijk dat we met elkaar een fijne schoolomgeving creëren. Met deze kernwaarden zorgen we daar samen voor: 

  • Vertrouwen in en respect hebben voor jezelf en elkaar
  • Samenwerken
  • Kennis en creativiteit
  • Toekomstgericht
  • Welkom voelen en welkom zijn
  • Duidelijk communiceren
  Omnia-057.jpg

  Waar we voor staan

  Waar we voor gaan

  Onze school biedt jou een veilige, uitdagende leeromgeving. We hebben hart voor jou en laten jou op je eigen niveau met plezier leren en groeien. Want elk kind is anders en alle kinderen komen bij ons tot hun recht. Er is voor iedereen een plekje. Op Omnia krijg je goed onderwijs, met een balans tussen kennis en creativiteit. En natuurlijk maken we tijd voor plezier en het vieren van successen - én af en toe een feestje. 

  Binnen de school bieden we jou veel structuur. We trekken 1 lijn samen met jouw ouders. We stellen samen met jou doelen en daar werken we met elkaar naar toe. Samenwerken is bij ons heel belangrijk. We hebben duidelijke verwachtingen van en naar elkaar en durven te benoemen wat er goed gaat. Wat eerst niet lukt, lukt daarna wel. We geven niet snel op. Ook jouw ouders zijn bij ons welkom, we werken samen aan hetzelfde doel: jou goed voorbereiden op je toekomst.

  Op Omnia hebben we ambitie. We willen jou een stevige basis bieden, in kennis en vaardigheden. We leren je vanuit thema’s onderzoekend leren, je talenten optimaal te ontwikkelen en betekenisvol te zijn voor jezelf, de ander en je omgeving. Dat leren doe je natuurlijk niet alleen. Leren doen we allemaal en ook elke dag opnieuw. Binnen school, maar ook daarbuiten. Want we staan met elkaar midden in de maatschappij en samen maken we de toekomst! 

  Lees meer over ons onderwijs

  Omnia-144.jpg